Европски ден на еврејска култура 2011

E-mail Print PDF


 

Еврејската заедница, во соработка со Фондот на холокаустот, по шести пат го одбележува Европскиот ден на еврејска култура. Оваа година Европскиот ден се одбележува со концерт на камерниот хор Моис Хасон на 4 септември (недела) во 20 часот пред Меморијалниот центар на холокаустот на Евреите од Македонија.

 

 

 

 


 

 
replica grey band watch
replica purple band watch
replica orange band watch